Великі підприємства погасили понад 14 мільйонів гривень заборгованості перед місцевим бюджетом
28 жовтня 2014 17:10
Великі підприємства погасили понад 14 мільйонів гривень заборгованості перед місцевим бюджетом Великі підприємства та організації Харкова і області за 9 місяців 2014 року погасили заборгованість із зарплати та сплатили до місцевого бюджету 14,2 млн грн податку на доходи фізосіб.
Як зазначила начальник Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників податків у місті Харкові Галина Феденко, інспекція особливу увагу приділяє своєчасній виплаті зарплати та погашення заборгованості з неї, оскільки податок на доходи фізичних осіб, який сплачується з зарплати, є найбільш вагомим джерелом наповнення місцевого бюджету. 
 
Як повідомила начальник інспекції, в результаті проведених заходів на підприємствах, які перебувають на обліку в інспекції, була погашена виникла заборгованість із зарплати на суму 38,3 млн грн й заборгованість з податку на доходи фізичних осіб на суму 14,2 млн грн. Причому тільки в вересні було погашено 6,5 млн грн заборгованості по зарплаті і 0,8 млн грн - з податку на доходи фізичних осіб.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини