Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв
16 січня 2014 17:13
Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Харківський вагоноремонтний завод планує в поточному році відремонтувати приблизно дев'ять трамваїв марки «Татра» і п'ять - марки «КТМ».

Про це сьогодні, 16 січня, в ході ознайомлення депутатів міської ради з транспортною інфраструктурою міста повідомив директор КП «Харківський вагоноремонтний завод» Василь Вітченко. За його словами, точна кількість запланованих до ремонту трамваїв стане відома після прийняття бюджету міста на 2014 рік.
 
Зазначимо, в 2013 році Харківський вагоноремонтний завод відремонтував сім чеських трамваїв, завдяки чому термін їх експлуатації збільшиться ще на десять років. Зараз завершується ремонт ще трьох трамваїв.
 
Крім того, торік підприємство зробило капітальний ремонт чотирьох трамвайних вагонів, що прибули з інших міст України - зокрема, Єнакієва і Макіївки. Директор заводу наголосив, що транспортники з інших міст звертаються до Харкова завдяки низькій вартості ремонту. Так, повний капітальний ремонт одного вагона трамвая на Харківському вагоноремонтному заводі коштує 550 тис. грн. Для порівняння, в Києві аналогічна модернізація коштуватиме 1 млн грн.
 
Василь Вітченко підкреслив, що деяке обладнання і низку запчастин завод виготовляє самостійно. Так, наприклад, на комунальному підприємстві відновлюють пантографи - механізми, що служать для струмознімання з контактної мережі, що дозволяє істотно економити кошти.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв Вагоноремонтний завод в 2014 році відремонтує півтора десятка трамваїв

Друкувати
Останні новини