В університеті радіоелектроніки відбудеться «Ніч дизайну»
05 лютого 2016 12:01 Освіта
В університеті радіоелектроніки відбудеться «Ніч дизайну» «Ніч дизайну для не дизайнерів» пройде в ніч з 6 на 7 лютого, з 21:00 до 6:00, у Харківському національному університеті радіоелектроніки.

Як повідомили організатори, мета заходу - познайомити учасників з основами сучасного web-дизайну. Цей проект організований, насамперед, для тих, хто ще не знайомий з web-дизайном, але хоче опанувати сучасну і творчу професію. Для участі запрошуються всі бажаючі, хто зовсім не вміє малювати, хто тільки починає шлях дизайнера, хоче працювати в IT-компанії, подорожувати світом, а головне - творчо реалізувати себе.

Організатори обіцяють, що всього за одну ніч учасники напишуть свій односторіночний сайт, оволодіють необхідними навичками роботи в «Photoshop» з нуля, навчаться складати портфоліо і резюме, а також знаходити клієнтів та замовлення.

Головна умова для участі - наявність ноутбука і встановлена ​​програма «Photoshop».

Організатори планують, що цей захід стане першим у цілій ланці «Night design challenge» по всій Україні, і ініціюють появу безлічі співтовариств молодих і талановитих професіоналів.

Зареєструватися для участі в «Ночі дизайну» можна тут.

Захід проходить за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, а також студентського кластера.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини