В університеті міського господарства відкрився Українсько-канадський центр
22 травня 2013 13:08
В університеті міського господарства відкрився Українсько-канадський центр Українсько-канадський культурно-освітній центр відкрився 21 травня в Харківському національному університеті міського господарства ім. А. Н. Бекетова.

У церемонії відкриття взяли участь перший заступник Харківського міського голови Андрій Парамонов, радник і заступник посла Канади в Україні Грегорі Лемермайера, директор Департаменту науки й освіти Харківської облдержадміністрації Роман Шаповал, члени вченої ради університету.

Мета створення центру - розвиток україно-канадського співробітництва за допомогою створення спільних програм для розвитку культурної та освітньої комунікацій між українськими та канадськими партнерами.

Ідея відкриття центру виникла на основі успішного досвіду роботи університету з Канадським коледжем англійської мови та у зв'язку із зацікавленістю студентів Харківської області у навчанні в Канаді, що підтвердила виставка «Освіта в Канаді - 2013», яка відбулася 24 лютого в Харкові.

У центрі проходитиме мовна підготовка студентів і співробітників університету, він сприятиме встановленню та розвитку академічних зв'язків університету та інших вузів Харкова з науково-освітніми та культурними установами Канади, реалізовувати двосторонні проекти в області академічних обмінів, грантів і наукових досліджень тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини