В університеті Каразіна презентували два ювілейних видання, присвячених вишу
27 лютого 2015 17:04 Освіта
В університеті Каразіна презентували два ювілейних видання, присвячених вишу Презентація ювілейних видань до 210-ї річниці з дня заснування Харківського університету відбулась сьогодні, 27 лютого, в Музеї історії університету.

Під час заходу були презентовані два видання, випуск яких приурочений до ювілейної дати.

У книзі «В. Н. Каразін. Діалоги в часі і просторі: дослідження і матеріали» опубліковано статті та екстракти досліджень засновника Харківського університету Василя Назаровича Каразіна, що вийшли в світ впродовж XIX - початку XXI століть. Для публікації були відібрані найбільш значущі твори, що містять фактографічні та історіографічні коментарі, та ілюстрації. Видання розраховане на всіх, хто цікавиться історією вітчизняної науки та освіти, історією Харківського університету і особистістю В. Н. Каразіна.

Книга «Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна: хроніка подій (1991 - 2014 рр.)» містить перелік найважливіших подій, що стосуються наукової, освітньої, культурної, спортивної сфер життя Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, також у ній міститься інформація про кадрові призначення, отриманні почесних нагород. Видання розраховане на науковців, студентів та всіх, хто цікавиться історією Харківського університету.

Автори видань - педагоги та аспіранти ХНУ ім. В. Н. Каразіна.

У презентації взяли участь ректор вишу Віль Бакіров, історик, співавтор однієї з книг Сергій Куделко, а також викладачі, студенти та аспіранти університету.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини