В міськраді нагородили переможців конкурсу «Молода людина року - 2014»
16 вересня 2014 15:43
В міськраді нагородили переможців конкурсу «Молода людина року - 2014» Церемонія нагородження переможців та лауреатів конкурсу «Молода людина року - 2014» пройшла сьогодні, 16 вересня, в Харківській міській раді.
Всього в конкурсі брало участь близько 1 тис. молодих людей у віці від 18 до 35 років. Конкурс проходив в десяти номінаціях: «Учень загальноосвітньої школи», «Студент (курсант) вищого навчального закладу III-IV рівнів акредитації», «Студент вищого навчального закладу I-II рівнів акредитації», «Учні професійно-технічних навчальних закладів», «Наукова діяльність», «Фізична культура і спорт», «Культура і мистецтво», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність» та «Діяльність у сфері виробництва, підприємницька діяльність». Переможцями та лауреатами конкурсу стали 30 юнаків та дівчат (10 переможців та 20 лауреатів у кожній з номінацій). 

«Молодими людьми 2014 року» стали переможці різних всеукраїнських змагань, учнівських олімпіад і конкурсів, стипендіати Президента України, лідери спортивних змагань, волонтери, представники громадських організацій, молоді бізнесмени. Серед лауреатів були люди з обмеженими можливостями. 

Привітав молодих харків'ян від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса з їх новим званням заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов. Він вручив переможцям нагороди і зазначив, що отримали їх тільки найкращі. «Я бажаю вам добитися тих результатів, які ви перед собою поставили. Конкурсна комісія дуже ретельно вибирала кожного з вас. Це було важко - серед тисячі талановитих людей вибрати кращих. Сьогоднішня подія зіграє дуже велику роль у вашому житті. Дивлячись на вас, я в черговий раз переконуюсь, наскільки величезний потенціал молодих харків'ян. Пишайтеся своєю нагородою, вона дійсно заслужена!» - підкреслив Олександр Попов. 

У свою чергу начальник управління у справах сім'ї та молоді Костянтин Підгорний зазначив, що конкурс «Молода людина року» вже став традиційним і пройшов він у два етапи: був районний та загальноміський відбір. За його словами, деякі конкурсанти представили на розгляд журі такі проекти, які гідні їх реалізації в Харкові. 

Зазначимо, що щорічно в харківські виші поступають понад 30 тис. абітурієнтів, і конкурс «Молода людина року» спрямований, в першу чергу, для заохочення досягнень кращих з них.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини