В Індустріальному районі вшанували пам'ять загиблих захисників Харкова
23 серпня 2017 12:23 Суспільство
В Індустріальному районі вшанували пам'ять загиблих захисників Харкова Мітинги, присвячені 74-й річниці звільнення Харкова від фашистських загарбників, пройшли 22 серпня в сквері ім. Кондаурова, у пам'ятників загиблим під час визволення Харкова воїнам, і біля пам'ятника загиблим солдатам по вул. Луї Пастера в Індустріальному районі.

Так, пам'ятні заходи відбулися біля пам'ятників загиблим воїнам у сквері ім. Кандаурова і на вул. Луї Пастера.

Вшанувати пам'ять загиблих воїнів прийшли голова Адміністрації Індустріального району Ольга Вельможна, ветерани війни, депутати обласної та міської рад, представники підприємств і організацій району, школярі, жителі району.

Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса з річницею визволення Харкова присутніх привітала Ольга Вельможна.

«Так важко усвідомлювати, що з кожним роком ветеранів стає все менше. Дорогі ветерани, ви вистояли, не зламалися і не здалися. Низький уклін вам і добра пам'ять всім героям, хто не дожив до цього світлого дня! Бажаю вам міцного здоров'я і довгих років життя», - сказала голова райадміністрації.

Присутні поклали квіти до пам'ятників воїнам, загиблим під час визволення Харкова, і вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

На заході також виступили творчі колективи району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини