В Індустріальному районі ветеранська організація відзначила 30-річчя
21 лютого 2017 17:43 Суспільство
В Індустріальному районі ветеранська організація відзначила 30-річчя Урочистий пленум, присвячений 30-річчю від дня створення в районі Громадської організації ветеранів України, пройшов 21 лютого в Адміністрації Індустріального району.

В урочистому заході взяли участь голова Харківської міської організації ветеранів України Микола Касяненко, голова районної організації ветеранів України Валентин Зибін, депутати міської та обласної рад, актив організації, ветерани війни і праці, діти війни.

Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса і від себе особисто присутніх привітала голова Адміністрації Індустріального району Ольга Вельможна: «Ми пишаємося вашим поколінням - поколінням героїв, переможців і трудівників. Зустрічі з вами для нас завжди важливі. Ви енергійні, життєлюбні і заряджаєте нас бажанням працювати, вселяєте віру в те, що всі разом ми дуже багато можемо зробити для нашої країни, міста і рідного району. Я бажаю Вам міцного здоров'я, мирного неба, присутності духу й оптимізму».

За багаторічну роботу в районній організації ветеранів активістам організації були вручені Подяки голови адміністрації району, грамоти Харківської міської організації ветеранів України та подарунки.

Творчі колективи району підготували для ветеранів святковий концерт. Після закінчення заходу всім присутнім були вручені солодкі подарунки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини