В Індустріальному районі пройде ярмарок вакансій
12 вересня 2017 16:38 Суспільство
В Індустріальному районі пройде ярмарок вакансій Ярмарок вакансій «Робота для всіх - працевлаштування для кожного» відбудеться 15 вересня в Палаці дитячої та юнацької творчості «Істок».

Близько 300 вакансій жителям запропонують 20 провідних підприємств району, серед яких - Харківський тракторний завод, Харківський підшипниковий завод, «Електроважмаш», «Харверст», завод нафтогазового обладнання, а також підприємства сфери обслуговування, торгівлі. Також професійні кадри підбиратимуть районні Управління праці та соціального захисту населення та Управління державного казначейства, районний військкомат і виправна колонія №43.

Крім того, в рамках заходу працюватиме система online-тестування, де бажаючі зможуть перевірити свої професійні здібності. Також на ярмарку можна буде підготувати резюме та взяти участь в інтерактивній квест-вікторині «Місто професій».

Відвідувачі заходу зможуть отримати консультації фахівців в плані пошуку роботи, поспілкуватися з роботодавцями, а також дізнатися про порядок реєстрації в центрі зайнятості та соціальний захист від безробіття.

Початок заходу - о 10:00.

Організатори - Харківський міський центр зайнятості і Адміністрація Індустріального району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини