Учасники харківського марафону повинні пройти медобстеження (оновлено)
02 квітня 2014 11:13
Учасники харківського марафону повинні пройти медобстеження (оновлено) Всі зареєстровані учасники Харківського міжнародного марафону повинні пройти мандатну комісію і медичне обстеження. Комісію потрібно пройти 10-11 квітня (включно), яка працюватиме з 8:00 до 20:00 у Центрі підготовки марафону «ЕКСПО» (північний корпус Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, пл. Свободи, 6).

Як повідомили «Kharkiv sport city», після проходження комісії учасники зможуть отримати індивідуальний номер, стартовий пакет і електронний чіп (залежить від обраної дистанції). Також вони повинні пройти додатковий медичний огляд (з 9:00 до 17:00). При собі необхідно мати документ, що засвідчує особу, оформлений стартовий лист учасника», медичну довідку, яку до цього необхідно отримати в лікувальному закладі.

Медична довідка має бути з підписом і печаткою лікаря, а також з печаткою медустанови. У ній обов'язково має бути зазначено, що учасник допущений до змагання на обрану ним дистанцію. Довідку потрібно оформити не раніше 1 квітня. Для груп спортсменів може бути оформлена загальна (групова) довідка за встановленою формою із зазначенням обраної дистанції (3 км, 10 км, естафета) за підписом лікаря, завірена печаткою лікаря і лікувально-профілактичного закладу.
 
Для спортсменів, які зареєструвалися на дистанцію 21 км і 42 км, в обов'язковому порядку необхідно пройти процедуру диспансеризації в Регіональному центрі спортивної медицини, який знаходиться за адресою: вул. Тобольська, 63.
 
Учасники марафону, які не пройшли додатковий медичний огляд під час роботи мандатної комісії і не мають допуску лікаря зі спортивної медицини, не будуть допущені до участі в марафоні.

Нагадаємо, Харківський міжнародний марафон пройде 12 квітня. Для участі у змаганнях на різних дистанціях вже зареєструвалося понад 10 тис. чоловік. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини