У випадку снігопаду харків'ян просять не паркувати машини на вулицях
24 листопада 2018 14:54 Місто
У випадку снігопаду харків'ян просять не паркувати машини на вулицях Міська влада звертається до харків'ян із проханням не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, щоб не заважати спеціалізованій техніці в прибиранні снігу.

Так, у зв'язку з несприятливим прогнозом погоди на найближчі дні, дорожники, у випадку необхідності, планують займатися чищенням доріг цілодобово.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов нагадав, що в попередні роки припарковані на вулицях і у дворах машини істотно ускладнювали для комунальників прибирання снігу та вивезення сміття.

«Я прошу харків'ян не залишати машини у невстановлених для цього місцях, особливо в центрі міста, а також на внутрішньобудинкових територіях, поруч зі сміттєвими контейнерами і на шляху під'їздів до них. Наші профільні служби намагаються якомога швидше прибрати сніг з доріг і у дворах, вчасно вивезти сміття, щоб не створювати для жителів міста проблем, пов'язаних із великою кількістю снігу. Якщо ми всі разом відповідально підійдемо до цього процесу, то наслідки снігопадів не будуть настільки помітні і не порушать звичний уклад життя міста Харкова», - зазначив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини