У центрі міста розпочали масштабну реконструкцію трамвайних колій
08 липня 2015 17:45 Інфраструктура
У центрі міста розпочали масштабну реконструкцію трамвайних колій Масштабна реконструкція трамвайних колій почалася в центрі Харкова.

Як розповів сьогодні, 8 липня, під час брифінгу заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, йдеться про заміну трамвайного полотна на ділянці від пл. Конституції до пл. Павлівської. Роботи з реконструкції займуть близько 100 днів і будуть розділені на чотири частини. Під час кожної з них змінюватиметься схема руху транспорту. 

Євген Водовозов зазначив, що трамвайні колії та переїзди будуть зроблені за новими сучасними технологіями.

«Ми вибачаємося перед автомобілістами за незручності, які вони відчуватимуть під час реконструкції колій. Але, я думаю, вони потім оцінять все, що ми зробимо, оскільки це будуть безшумні переїзди з найменшою вібрацією. Ці технології застосовуються у Варшаві, у Кракові. У Харкові такий тип реконструкції ми застосовували на переїздах в районі вулиць Маяковського, Культури і Трінклера», - повідомив Євген Водовозов.

На даний момент рух транспорту на пл. Конституції, по смузі руху від пров. Вірменського до пр. Московського, заборонено і буде перекрито до закінчення робіт з реконструкції.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини