У Старому Салтові пройшов холодногірський «Summer fest»
06 червня 2017 14:26 Суспільство
У Старому Салтові пройшов холодногірський «Summer fest» Фестивальний марафон «Summer fest Холодногірський» пройшов з 2 по 4 червня у Старому Салтові.

У ньому взяли участь понад тисячу харків'ян - школярі, батьки, педагоги, депутати обласної та міської рад, представники Адміністрації Холодногірського району.

Фестиваль приурочили до відкриття літнього сезону та Міжнародного дня захисту дітей. На «Summer fest» провели командні ігри, майстер-класи, спортивні та творчі конкурси, барбекю-fest, змагання з футболу, волейболу й танцювальний флешмоб. Школярі та їхні батьки змагалися між собою в конкурсі на краще оформлення кемпінгу і в приготуванні найсмачнішої польової каші. Студенти харківських вишів і волонтери допомагали в роботі в якості інструкторів.

Як зазначив голова Адміністрації Холодногірського району Максим Мусєєв, фестиваль допоміг об'єднати жителів району в одну команду та стоваришувати їх. 

«Наш захід об'єднав жителів Холодногірського району в одну справжню команду. Ми показали всім, що ми вміємо не тільки продуктивно і якісно спільно працювати і виконувати свої обов'язки, а й відпочивати. Дякую кожному за гарний настрій, колективний дух і позитивні емоції», - зазначив Максим Мусєєв.

Організатором заходу виступив благодійний фонд «Ми - харків'яни» - переможець конкурсу проектів Департаменту у справах сім'ї молоді та спорту Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини