У спортшколі №6 реконструювали стадіон
22 листопада 2018 17:33 Спорт
У спортшколі №6 реконструювали стадіон Стадіон після реконструкції відкрили сьогодні, 22 листопада, на території Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №6.

На стадіоні збудували поле для гри в міні-футбол, волейбольний та баскетбольний майданчики, а також майданчики для занять настільним тенісом і армрестлінгом. Крім того, за підтримки депутатів була проведена реконструкція внутрішніх приміщень спортшколи та оновлений зал боксу, де встановили боксерський ринг.

Зусиллями районної адміністрації і комунальних підприємств територію навколо ДЮСШ упорядкували - провели обрізку і кронування 45 дерев, замінили металеву огорожу, розбили клумби, облаштували нові пішохідні доріжки. Крім того, в районі школи організували зону паркування, виконали ремонт фасадів та вхідних груп прилеглих житлових будинків.

У відкритті стадіону взяли участь директор Департаменту освіти Ольга Деменко, голова Адміністрації Слобідського району В'ячеслав Ільєнко, начальник Управління з питань фізичної культури і спорту міськради Костянтин Курашов, а також вихованці школи та їхні батьки.

Як зазначив В'ячеслав Ільєнко, на стадіоні зможуть займатися не лише школярі, а й жителі мікрорайону. «Заняття спортом не тільки зміцнюють тіло і здоров'я, дух і характер, але і допомагають краще вчитися і досягати поставлених цілей», - зазначив глава райадміністрації.

Сучасний стадіон побудований в рамках реалізації Міської комплексної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту міста Харкова на 2017-2020 рр. за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини