У спортивному ярмарку візьме участь рекордна кількість організацій
09 серпня 2018 14:24 Спорт
У спортивному ярмарку візьме участь рекордна кількість організацій 100 спортивних організацій будуть представлені 8 вересня на V Спортивному ярмарку «Харків - спортивна столиця» у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

Всі учасники - з Харківського регіону. Торік на ярмарку спорту були представлені 60 спортивних федерацій Харкова і 25 міських спортивних організацій.

Як повідомили організатори, цього року територію парку розділять на три функціональні зони. На центральній алеї всі бажаючі зможуть ознайомитися з роботою різних спортивних федерацій, секцій, фітнес-клубів, на спортмайданчиках парку пройдуть турніри і показові виступи з міні-футболу, бамперболу, фрісбі, бейсболу, софтболу, гандболу, волейболу тощо. В зоні бойових єдиноборств (зліва від сцени) будуть представлені понад 20 напрямків бойових мистецтв.

На ярмарку можна буде не тільки подивитися показові виступи спортсменів, а й випробувати себе в різних видах спорту, продемонструвати силу і спритність на тренажерах і спортивних снарядах, взяти участь у конкурсах, турнірах, випробуваннях, організованих спортивними організаціями. Переможцям вручать призи.

Під час відкриття ярмарку олімпійські чемпіони проведуть для харків'ян і гостей міста зарядку.

Нагадаємо, що в 2017 році спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» відвідали понад 100 тис. осіб. За роки проведення заходу до занять спортом вдалося залучити близько 8 тис. дітей.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини