У Слобідському районі відзначили Міжнародний жіночий день
05 березня 2018 15:35 Суспільство
У Слобідському районі відзначили Міжнародний жіночий день Святковий прийом, присвячений Міжнародному жіночому дню, пройшов сьогодні, 5 березня, в Адміністрації Слобідського району.

У заході взяли участь голова райадміністрації В'ячеслав Ільєнко, а також представники установ, підприємств і організацій району.

«Сучасний світ вимагає від жінки багато чого - сили і впевненості в собі, прагнення до успіху і вміння домагатися досягнутих цілей і при цьому залишатися милою і чарівною, жіночною і беззахисною. Бажаю всім жінкам любові і щастя, миру, благополуччя, сімейного затишку і багато посмішок не тільки в свято, а й завжди і всюди», - зазначив В'ячеслав Ільєнко.

За сумлінну працю та високі досягнення у службовій діяльності він вручив кращим працівницям управління освіти, управління праці та соціального захисту, бібліотечної сфери, ветеранам ДП «Завод ім. Малишева» та іншим робітницям Почесні грамоти Адміністрації Слобідського району.

Для всіх присутніх відбувся святковий концерт, який підготували артисти Харківського муніципального культурного центру, Національного університету внутрішніх справ, а також вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Слобідського району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини