У Слобідському районі посадили 60 дерев
02 листопада 2018 16:16 Екологія
У Слобідському районі посадили 60 дерев Екологічна акція з висадки дерев пройшла сьогодні, 2 листопада, в парку Любові в Слобідському районі.

У заході взяли участь представники райадміністрації, вихованці Дитячої юнацької школи ХЗТД, співробітники Слобідської філії КП «Харківзеленбуд», районного управління освіти, Слобідської районної організації «Союз ветеранів АТО», а також жителі району.

В ході акції прибрали територію парку та прилеглих будинків від сміття і листя, а також висадили 60 беріз і кленів. Зокрема, молоді дерева посадили між житловими будинками по вул. Плеханівській, 42, 42-а, 50 і вул. Молочній, 11. Також до роботи була залучена спецтехніка: поливальна машина і трактор з навантажувачем.

Голова Адміністрації Слобідського району В'ячеслав Ільєнко подякував учасникам екологічної акції за допомогу у благоустрої району.

«Харків завжди був одним з найзеленіших міст України, і ми хочемо бачити його таким і в майбутньому. Завдяки сьогоднішньої акції в нашому місті стало дерев більше. Зупинятися на цьому ми не збираємося, подібні заходи будемо проводити і надалі», - зазначив В'ячеслав Іллєнко.

Всього в акції взяли участь понад 50 осіб.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини