У Слобідському районі облаштовують двори
03 серпня 2017 16:37 ЖКГ
У Слобідському районі облаштовують двори Прибирання та благоустрій прибудинкової території пройшли сьогодні, 3 серпня, у дворах будинків по пр. Героїв Сталінграда, 146 і пр. Московському, 124.

Так, у дворі будинку №146 по пр. Героїв Сталінграда представники райадміністрації, курсанти університету внутрішніх справ, працівники територіального центру соціального обслуговування і компанії «СПО» облаштували дитячий майданчик: вирівняли територію завезеним грунтом і піском, встановили огорожу, прибрали каміння і сміття.

Раніше у цьому дворі був проведений комплексний благоустрій: оновлені цоколі будинків, вхідні групи під'їздів, козирки, демонтовані зруйновані і небезпечні елементи старого дитячого майданчика і встановлений новий, а також були розбиті і засаджені квітами клумби.

Також комунальники і представники підрядної організації «Харківспецбуд» провели прибирання у дворі будинку №124 по пр. Московському. Працівники демонтували старі лавки, облаштували фігурною огорожою нові клумби, встановили бордюрні камені, розрівняли грунт, кронували дерева і встановили нові елементи спортивного майданчика.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини