У Регіональний центр послуг звернулося понад 80 тисяч людей
27 жовтня 2017 11:48 Місто
У Регіональний центр послуг звернулося понад 80 тисяч людей Близько 84 тис. людей звернулися до Регіонального центру послуг на пр. Тракторобудівників з моменту його відкриття.

Таку кількість тих, хто звернувся станом, на 9:00 озвучив сьогодні, 27 жовтня, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов на зустрічі з представниками Міжнародної організації з розвитку права (IDLO). На зустрічі, зокрема, сторони обговорили перспективи відкриття нових центрів надання адміністративних та соціальних послуг.

За словами Ігоря Терехова, щодня в Регіональний центр послуг звертаються тисячі людей, і міська влада прагне створити комфортні умови для їх обслуговування і роботи адміністраторів, які пройшли великий конкурсний відбір.

У центрі надається близько 400 послуг адміністративного, соціального і пенсійного характеру, в тому числі послуги фіскальної і міграційної служб, РАГСу. Послуги надаються як для жителів Харкова і Харківської області, так і для жителів інших міст України.

Нагадаємо, що Регіональний центр послуг був відкритий у Харкові 1 вересня 2017 року. Центр розділений на кілька секторів: пенсійного та соціального забезпечення, паспортний сервіс, сектор адміністративних послуг і сектор видачі. У центрі цілодобово діє контакт-центр, де можна отримати необхідну консультацію з різних питань. Також в центрі відкриті інформаційні вікна для іноземних громадян і для молоді.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини