У районах міста пройшли концерти до Дня людей з особливими потребами
05 грудня 2016 11:16 Суспільство
У районах міста пройшли концерти до Дня людей з особливими потребами Концерти, приурочені до Міжнародного дня людей з інвалідністю, відбулися в районах Харкова.

Так, 2 грудня в районному Палаці культури Червонозаводського району для людей з обмеженими можливостями пройшов концерт. У заході взяли участь близько 500 людей з івалідностью. На концерті виступили колективи районного Палацу культури, вихованці Харківського музичного училища ім. Б. Лятошинського та студенти Харківської гуманітарно-педагогічної академії.

До жителів району звернулася голова районної адміністрації Ганна Головчанська, яка зазначила, що всі безмірно поважають людей, які щодня перемагають свою недугу, захоплюються їхньою мужністю і силою волі, тим, що, незважаючи на труднощі, вони не просто живуть, а й ведуть активну діяльність, працюють, займаються творчістю і спортом. Глава району побажала їм терпіння, стійкості і здоров'я, а всім, від кого це залежить, завжди пам'ятати про потреби людей з інвалідністю та робити все можливе для поліпшення якості їхнього життя.

Після закінчення концерту всі присутні отримали солодкі подарунки.

Крім того, в адміністрації району батькам дітей-інвалідів, які не можуть пересуватися, вручили матеріальну допомогу і набір солодощів.

Також захід, приурочений до Міжнародного дня людей з інвалідністю, пройов в Дитячій школі мистецтв №5 ім. І. Дунаєвського у Слобідському районі.

Учні школи мистецтв підготували концертну програму для людей з особливими потребами та ветеранів, які не мають можливості самостійно відвідувати музичні концерти.

Людей з обмеженими можливостями, членів районного товариства інвалідів, ветеранів війни та праці привітали народні депутати України, депутати міської та обласної рад, які побажали присутнім здоров'я, добра, миру і благополуччя.

Всім запрошеним були вручені солодкі подарунки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини