У районах міста - весняний благоустрій території
03 квітня 2017 11:45 Екологія
У районах міста - весняний благоустрій території Весняне прибирання та благоустрій території пройшли 1 квітня в районах Харкова.

Так, в Індустріальному районі були проведені роботи з прибирання листя, гілок, вивезення негабаритного сміття, ремонту та фарбування лавочок та урн. Зокрема, прибирання та благоустрій території провели на пр. Олександрівському, Архітектора Альошина, вулицях Миру, 12 Квітня, Грицевця, Московському проспекті, на вул. Генерала Момота. У суботнику взяли участь працівники комунальних підприємств, співробітники районної адміністрації, тролейбусного депо №3 - всього близько 680 осіб. Було задіяно 19 одиниць техніки, вивезено 120 куб. м негабаритного сміття, ліквідовано 9 сміттєзвалищ, очищено 17 га території (в тому числі 7 га парків і скверів), знесено 6 сухостійних дерев, впорядковано 4 місця розриттів, очищено від оголошень 130 опор.

Також суботник пройшов 1 квітня у Немишлянському районі. У санітарному прибиранні території взяли участь понад 500 осіб. Об'єктами благоустрою стали двори житлових будинків по вулицях Танкопія, Рибалка, Ощепкова, Харківських Дивізій, пр. Московському. Крім того, був наведений лад на червоних лініях по пр. Петра Григоренка, Тракторобудівників, а також на території, прилеглій до Петренківської водойми тощо. Працівники установ, підприємств і організацій, а також небайдужі мешканці навели лад на понад 14 га території. Так, вони займалися вирубкою порослі і прибиранням листя, фарбуванням огороджувальних конструкцій, урн та лавок. У суботнику було задіяно 29 од. спецтехніки, вивезено 128 куб. м сміття.

Також на весняний благоустрій території вийшли співробітники Адміністрації Основ'янського району, районних управлінь праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду, управління освіти, територіального центру, комунальних служб і підприємств району - всього близько 200 чоловік. На суботнику прибирали листя, гілки та сміття, очищали опори, фарбували пішохідні огорожі, упорядковували місця розриттів. Роботи проводились по вулицях Греківській, Гольдбергівській, Москалівській, Диспетчерської, Достоєвського, пр. Гагаріна, в пров. Вірменському, на пл. Героїв Небесної Сотні, вул. Кузнечній, в пров. Воскресенському, на Мереф'янському шосе та ін. Також в Дитячому парку і парку Космонавтів було пофарбовано лавки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини