У районах Харкова обговорюють проект реформи місцевого самоврядування
08 липня 2013 17:23
У районах Харкова обговорюють проект реформи місцевого самоврядування Обговорення Концепції реформування органів місцевого самоврядування проходить на підприємствах і в установах в усіх районах Харкова.

В обговоренні беруть участь керівники районів, депутати обласної та міської рад, керівники силових структур, представники підприємств, організацій районів, установ освіти, охорони здоров'я, культури та інші.
 
Нагадаємо, загальна міська конференція з обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні пройшла у міській раді 20 червня, в ній взяли участь понад 90 чоловік. Також з даного питання пройшло засідання робочої групи, в якому взяли участь більше трьох десятків фахівців.
 
Харківський міський голова Геннадій Кернес затвердив перелік заходів на рівні міста, спрямованих на реалізацію проектів концепції.
 
Крім загальноміської конференції, питання реформування місцевого самоврядування обговорювалося і в районах міста. Так, станом на 4 липня загальні збори з обговорення концепції пройшли у всіх дев'яти районах Харкова. На підприємствах, в установах і організаціях районів всього було проведено 68 заходів, де також відбулися дискусії на тему реформування місцевого самоврядування.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини