У першому кварталі Харківський зоопарк відвідало близько 10 тисяч людей
22 квітня 2015 15:53 Культура
У першому кварталі Харківський зоопарк відвідало близько 10 тисяч людей У січні-березні 2015 року Харківський зоопарк відвідало близько 10 тис. харків'ян і гостей міста.

Про це повідомили в Департаменті культури. Серед тих, хто відвідав зоопарк, - понад 8 тис. дітей. При цьому в зоопарку побувало понад 3 тис. дітей і дорослих пільгового контингенту.

За цей же період у зоопарку було проведено 179 культурно-масових заходів, серед яких - екскурсії, науково-популярні лекції, театралізовані свята, виставки, екологічні акції тощо.

В рамках «Комплексної міської програми розвитку культури в місті Харкові на 2011-2016 роки» на заходи з оновлення та розвитку Харківського зоопарку в 2015 році заплановано спрямувати 23,4 млн грн.

Нагадаємо, що в зоопарку народилося багато тварин різних видів. Зараз там проходить весняний благоустрій вольєрів.

Довідка. Харківський зоопарк розташований в центрі міста, займає площу 22 га і налічує близько 400 видів риб, амфібій, рептилій, птахів і ссавців. Серед них є 145 рідкісних і зникаючих видів тварин, занесених до Міжнародної Червоної книги та Червоної книги України. Харківський зоопарк першим в Україні в 1925 році придбав у свою колекцію представника однієї з найбільших тварин світу - слона. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини