У парку імені Горького запустили безконтактну оплату паркування
30 жовтня 2020 13:21 Місто
У парку імені Горького запустили безконтактну оплату паркування Оплатити паркування в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького тепер можна без готівки.

Як повідомили сьогодні, 30 жовтня, в Департаменті цифрової трансформації, відвідувачі парку на особистих авто отримали можливість оплачувати послуги паркування безконтактною банківською картою будь-якого банку світу різних платіжних систем, смартфоном або іншим пристроєм з NFC.

При в'їзді на паркінг користувачі отримують талон зі штрих-кодом для обліку часу. Оплата паркування здійснюється на виїзді з майданчика в кілька дій. Спочатку необхідно відсканувати талон із зафіксованим часом перебування, після чого на POS-терміналі з'явиться сума до сплати, а термінал перейде в режим очікування карти. Для оплати достатньо піднести безконтактну картку, смартфон або інший NFC-гаджет до терміналу. Після успішної транзакції паркомат видасть чек, і шлагбаум підніметься автоматично. Будь-які комісії при безготівковій оплаті паркування відсутні.

Всі пропускні стійки на п'яти паркувальних локаціях по периметру парку вже обладнані POS-терміналами для прийому безконтактних платежів.

«Мер Геннадій Кернес завжди ставить у пріоритет зручність отримання будь-яких муніципальних послуг. І тепер городяни та гості міста можуть оплатити паркування у парку Горького безконтактно, швидко, зручно і безпечно. Це ще один крок, зроблений Харковом у напрямку цифровізації, у становленні як «смарт-сіті», - зазначив заступник міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот.

Проєкт реалізований компанією «Mastercard», Департаментом цифрової трансформації, КП «Харківпарксервіс» і банком «Райффайзен Банк Аваль».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини