У парку Горького виступить група «ТіК»
20 квітня 2017 16:36 Культура
У парку Горького виступить група «ТіК» Святкове відкриття п'ятого сезону відпочинку відбудеться у суботу, 22 квітня, у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького.

Вдень пройде розважальна шоу-програма для дітей. У «Лігві Біллі Кіда» можна буде взяти участь в лазертаг-боях, а в розважальному центрі виготовити символ парку - білку. «Божевільні вчені» представлять у своєму науковому шоу захоплюючі хімічні та фізичні досліди. Зі спеціальною програмою виступить кавер-група «Lewis Carroll Band».

У відкритті сезону в парку Горького також візьме участь відомий український фолк-рок-гурт «ТіК». О 20:00 на головній сцені розпочнеться концерт, на якому артисти виконають відомі хіти і нові пісні.

Після концерту стартує святкова дискотека. Чотири діджеї - Dj White Dot, Dj Taraseq, Dj Serj Elnitz, Dj Obraztsov - презентують свої сети в різних напрямках клубної музики. Між сетами відбудеться розіграш призів. У ньому братимуть участь квитки на атракціони, куплені в день свята в касах парку. Потрібно буде зберегти квиток, написати на ньому своє ім'я, телефон і кинути в барабан біля головної сцени. Переможці розіграшу отримають квитки в кіно, аквапарк, дельфінарій, квест-кімнати, арт-кафе і на атракціони.

Святкування на честь відкриття нового сезону продовжиться і у неділю, 23 квітня. На головній сцені відбудуться сальса-шоу, гала-концерт учасників II фестивалю-конкурсу художнього слова «Fest Do» і конкурсна програма з призами.

З повною програмою святкових заходів можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини