У парку Горького відсвяткують 8 Березня
04 березня 2015 14:42 Культура
У парку Горького відсвяткують 8 Березня Святкування Міжнародного жіночого дня пройде в неділю, 8 березня, в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького.

Як повідомили в парку, привітання будуть приймати всі представниці прекрасної половини людства - улюблені бабусі, мами, доньки, сестрички, дружини та дівчата. Для них підготували багато сюрпризів та розваг.

На Середньовічної площі встановлять інсталяцію «Квітуче дерево». Всі бажаючі зможуть вирізати з паперу квітку, написати на її пелюстках побажання коханим і прикріпити на «дерево». Для дівчат, які мріють про супергероїв, на центральній площі змонтують фотозону «Ложе супергероя». Аніматори парку одягнуться в костюми супергероїв, з ними і можна буде сфотографуватися.

Святкову програму для жінок підготували також сover-band «Univer» і школа латиноамериканських танців «Salsa Loca», які виступлять вдень на головній сцені.

У ретро-парку пройде святкова програма «Улюблені пісні прекрасних дам», а також відбудеться традиційна танцювальна та вокальна програма «Заспіваємо, друзі!».

З повною програмою розважальних заходів на 7-8 березня в парку Горького можна можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини