У парку Горького пройде свято латиноамериканських танців
30 червня 2017 16:03 Культура
У парку Горького пройде свято латиноамериканських танців Свято «КультПарк. Латинська Америка» пройде в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького у суботу, 1 липня.

Фестиваль танцю відбудеться в рамках циклу нових культурно-масових заходів парку Горького. На святі «Латинська Америка» будуть презентовані країни і народи Карибського басейну, їхні культура та традиції.

У цей день гості парку зможуть познайомитися з запальними латинськими танцями, навчитися танцювати, а також взяти участь у масовому танці «руеда де касіна».

У святі візьмуть участь представники шкіл сальси з Харкова та інших міст України. На головній площі парку 300 пар виконають найпопулярніші напрямки латиноамериканських танців.

Свято розпочнеться о 15:00 з шоу «Grande salsa show». В рамках заходу для всіх бажаючих професійні танцюристи проведуть танцювальні майстер-класи.

О 18:00 представники школи сальси з різних міст презентують гостям парку масовий танець «rueda de casina», в якому візьмуть участь більше сотні людей.

Крім того, на головній сцені парку відбудеться конкурс «Король і королева латиноамериканського танцю», в якому танцюристи з різних міст України представлять різні школи танців. За підсумками виступів будуть обрані король і королева в п'яти видах латиноамериканських танців: сальса, зук, кізомба, бачата, реггетон. Переможців конкурсу чекають призи.

Завершить свято шоу ансамблю «Dislocados», артисти якого виконають латиноамериканські та джазові композиції. Початок - о 20:00.

З більш детальною програмою заходів можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини