У парку Горького працюватиме Олімпійська фан-зона
26 липня 2021 11:06 Спорт
У парку Горького працюватиме Олімпійська фан-зона Великий екран, на якому показуватимуть пряму трансляцію з виступів харків’ян на Літніх Олімпійських іграх-2020, встановили на головній сцені біля колеса огляду у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

Як повідомили у Департаменті у справах сім`ї, молоді та спорту, під час виступів харківських спортсменів екран працюватиме щодня з 11:00 до 17:00.

Сьогодні о 13:50 харків'яни зможуть разом вболівати за важкоатлетку Камілу Конотоп. У п'ятницю, 30 липня, відбудеться трансляція командного турніру з фехтування, у якому візьме участь і харківський спортсмен Роман Свічкар.

Також харків’яни зможуть подивитися виступи ще однієї важкоатлетки з Харкова Ірини Дехи (1 серпня), а також синхроністок, які спочатку виступлять у дуеті, а потім позмагаються за медалі в групі (2-4 серпня та 6-7 серпня). 

«Дуже здорово вболівати за наших спортсменів разом. Упевнений, після перегляду Олімпіади в наших спортшколах буде ажіотаж - діти заразяться духом змагань і також захочуть стати олімпійцями», - підкреслив заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.

Зазначимо, що проєкт організації Олімпійської фан-зони реалізовано за підтримки секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова, заступника голови ХОДА Романа Семенухи і голови обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віктора Христоєва.

Нагадаємо, XXXII літні Олімпійські ігри-2020 проходять з 23 липня по 8 серпня. У них беруть участь 16 спортсменів з Харкова, які входять до національної збірної України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини