У парку Горького Новий рік зустрінуть конкурсами, концертами та піротехнічним шоу
18 грудня 2018 18:12 Місто
У парку Горького Новий рік зустрінуть конкурсами, концертами та піротехнічним шоу Новорічні святкування в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького почнуться у неділю, 23 грудня.

Цього дня там відкриються головна ялинка і Будинок Діда Мороза, почне роботу зимовий ярмарок, відбудеться масовий забіг Санта Клаусів «Santa Fun Run», а також святкова хода та молодіжна дискотека. Крім того, на головній сцені відбудеться конкурсна шоу-програма «Казкове містечко», а творча студія «Пінгвін» презентує нову виставу «Хто викрав Новий рік?». Далі виступить духовий оркестр і група «Льюїс Керролл».

У Розважальному центрі пройдуть дитячі шоу, також дітлахи зможуть написати листа Діду Морозу, повчитися у зимовій Школі рукоділля. У «Лігві Біллі Кіда» відбудеться прем'єра музичного шоу «Техаський Новий рік» і пройде танцювальна програма «Одного разу морозним днем».

У дні зимових канікул у парку Горького заплановане проведення дитячих програм, виступи артистів, новорічні майстер-класи. Дід Мороз чекатиме гостей в своєму будиночку, і кожна дитина отримає від нього солодощі.

Католицьке Різдво, яке відзначатиметься 25 грудня, відсвяткують у парку Горького тематичними майстер-класами, виступами фольклорних колективів «Весна» і «Євшан-зілля», зимовими забавами. У Розважальному центрі для дітей пройдуть шоу «Одного разу в казці», «Сюрприз для Сніговика», «Місія: Врятувати Свято». На центральній площі водитимуть хороводи.

Зустрічати Новий рік у парку Горького почнуть о 12:00 31 грудня. Новорічна програма з різноманітними шоу, конкурсами та виставами триватиме до п'ятої години ранку. Весь цей час працюватимуть атракціони.

Конкурсно-розважальна програма на головній сцені парку розпочнеться о 22:00. Своє новорічне шоу презентує група «Льюїс Керролл», а команда аніматорів покаже новорічну виставу. У фіналі вистави Дід Мороз разом з усіма гостями під бій курантів і спалахи піротехнічного шоу зустрінуть новий, 2019 рік.

З повною програмою свят можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини