У парку Горького на вихідних відзначать Хелловін
27 жовтня 2017 16:26 Культура
У парку Горького на вихідних відзначать Хелловін Фестиваль «ZombieFest III», присвячений святкуванню Хелловіна, відбудеться 28-29 жовтня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

У ці дни парк прикрасять тематичними декораціями, на алеях гулятимуть колоритні персонажі, а на головній сцені відбудеться музичне шоу з піротехнічними ефектами. Всіх гостей чекають квести, конкурси, майстер-класи та традиційна хода зомбі.

Фестиваль розпочнеться 28 жовтня о 13:00 з дитячої програми. Маленькі гості парку зможуть взяти участь в акції «Життя або частування», позмагатися в конкурсі «Little Zombie» і на кращий хелловінський костюм.

Бажаючі зможуть прикрасити себе «страшним» гримом і купити тематичні аксесуари на ярмарку жахів, яка розміститься на центральній алеї. Біля розважального центру працюватиме тематичний фуд-корт.

В рамках свята пройде традиційний конкурс вирізаних гарбузів. З 13:00 до 18:00 у Коморі Джека біля головної сцени можна буде зареєструвати свою роботу, організатори фестивалю визначать трійку кращих, автори яких і отримають призи від партнерів свята під час вечірнього шоу. Помилуватися гарбузами гості парку зможуть також 29 і 30 жовтня.

О 15:30 на головній сцені парку стартує командний Zombiefest квест - учасникам треба буде шукати на території парку ігрові точки і виконувати завдання на тему Хелловіна. Участь у квесті безкоштовна. Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням

О 16:30 на головній сцені розпочнеться вечірня програма. Гостей парку чекають конкурси з призами, а ввечері по центральній алеї пройде наймасовіше в Україні хід зомбі. Збиратися учасники ходи почнуть о 18:00 біля Будинку жахів. А о 18:30 на головній сцені розпочнеться нагородження переможців конкурсу вирізаних гарбузів.

Крім того, ще один конкурс хелловінських гарбузів і турнір «Зомбі проти людей» пройдуть 29 жовтня. Крім того, о 18:00 для дорослих при гарній погоді біля лігва Біллі Кіда відбудеться показ фільму жахів «Закляття».

А ввечері 29 жовтня відбудеться готичний концерт симфонічного оркестру і «Rammstein Cover Show» з симфонічним оркестром від групи «Річі Колючий».

З повною програмою фестивалю можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини