У місті збільшили фінансування програми доступного житла
26 жовтня 2016 11:54 Економіка
У місті збільшили фінансування програми доступного житла Додатково 1,5 млн грн направлено на один із напрямів Міської цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла - 50% на 50%.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 26 жовтня, на сесії Харківської міської ради.

Як повідомив заступник міського голови - директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, цією програмою у 2016 році вже скористалася 31 сім'я.

«Після особистого прийому міського голови у червні цього року, коли було вирішено, що частка участі міста у фінансуванні придбання доступного житла буде збільшена з 30% до 50%, кількість бажаючих придбати житло значно збільшилася. 5 млн грн, виділених з міського бюджету на цей напрямок, вже використані. До кінця року є час, у реєстрі черговиків є бажаючі скористатися програмою, тому додаткове фінансування допоможе придбати житло за доступною вартістю ще кільком сім'ям», - повідомив Михайло Фатєєв.

Нагадаємо, що для того, щоб скористатися міською програмою доступного житла, необхідно перебувати на квартирному обліку і потребувати поліпшення житлових умов. Також щомісячний дохід сім'ї не повинен перевищувати п'ятикратного розміру середньої зарплати на одну людину.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини