У місті замінять понад 700 сміттєвих контейнерів
21 травня 2019 17:16 ЖКГ
У місті замінять понад 700 сміттєвих контейнерів Понад 700 нових євроконтейнерів для твердих побутових відходів планують встановити в Харкові у 2019 році.

Про це сьогодні, 21 травня, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та інженерної інфраструктури міста Харківської міськради повідомив директор КП «Комплекс з вивезення побутових відходів» Фазіль Аббасов.

За його словами, вже на 100% замінені контейнери на ділянці №31 Московського району, нові контейнери встановлюють на територіях дитячих садків і шкіл. Після цього роботи з заміни виконають на ділянці №52 Немишлянського району та інших вулицях за графіком.

Фазіль Аббасов зазначив, що для повної заміни контейнерного парку Харкова необхідно буде встановити ще близько 2 тис. контейнерів. Також буде продовжена робота з оновлення автопарку підприємства.

«У 2018 році в порівнянні з 2017-м обсяги надання послуг з вивезення ТПВ зросли на 2,7%. Це дозволяє підприємству забезпечити стабільну надійну роботу і чистоту на прибудинкових територіях. Ми успішно провели весняне прибирання міста - за цей період було вивезено близько 70 тис. кубометрів сміття. Колективи працювали без вихідних, щоб навести лад», - зазначив директор «КВПВ».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини