У місті ремонтують внутрішньоквартальні дороги
15 березня 2017 11:17 Інфраструктура
У місті ремонтують внутрішньоквартальні дороги Ремонт внутрішньоквартальних доріг за 14 адресами заплановано провести до літа в Харкові.

Зокрема, зараз роботи йдуть у дворах будинків по пр. Людвіга Свободи, 46 та 48. Як повідомив головний інженер підрядної компанії, яка виконує роботи, Роман Бондаренко, буде відремонтовано 3 тис. кв. м дороги, 2 тис. кв м тротуару, замінено 800 м бордюру і 500 м поребрика. Також найближчим часом розпочнуться роботи у дворі будинків по пр. Людвіга Свободи, 48-а і 48-б. Таким чином, нову дорогу і хороший виїзд на проїжджу частину забезпечать жителям кількох прилеглих будинків.

«Спочатку ми все демонтуємо, встановлюємо новий поребрик, бордюр, асфальтуємо вхідні групи, потім облаштовуємо дорогу. Якщо є можливість, розширюємо її і робимо паркувальні кишені. При роботі враховуємо побажання мешканців», - сказав Роман Бондаренко.

За його словами, всього компанія виконає ремонт внутрішньоквартальних доріг за 14 адресами, шість у Шевченківському районі, ще вісім на Салтівці й Рогані.

«Це тільки ті роботи, які ми плануємо завершити до літа. Цього року ремонту внутрішньоквартальних доріг приділяється велика увага, і їх буде відремонтовано більше, ніж торік», - сказав головний інженер.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини