У місті пройшов всеукраїнський юнацький турнір з футболу
21 серпня 2017 17:15 Спорт
У місті пройшов всеукраїнський юнацький турнір з футболу Всеукраїнський юнацький турнір з футболу «Перша столиця» завершився сьогодні, 21 серпня, на стадіоні «Геліос-Арена» у Харкові.

Як повідомив голова Федерації футболу міста Харкова Віталій Панов, турнір «Перша столиця» проходить в Харкові в 16-й раз. Традиційно в турнірі, присвяченому Дню міста, взяли участь найсильніші юнацькі команди країни (гравці - 2004 р.н.) - «Динамо» (Київ), «Металург» (Запоріжжя), «Чорноморець» (Одеса), «Ворскла» ( Полтава), «Шахтар» (Донецьк), «Карпати» (Львів), «Дніпро» (Дніпро) і «Металіст» (Харків).

За словами голови федерації, для дітей цей турнір дає можливість не тільки позмагатися з сильними суперниками, але і краще пізнати Харків. У місті вони живуть п'ять днів, для них організовують культурну програму, проводять екскурсії і день розваг в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

«У Харкові велику увагу приділяють здоровому способу життя - реконструюють стадіони, встановлюють нові спортивні майданчики. Робиться все можливе, щоб діти з вулиці йшли сюди займатися - на хороші футбольні поля і в нові спортивні зали», - зазначив Віталій Панов.

У фінальному матчі змагалися команди «Динамо» і «Шахтар». Перемогу з рахунком 1:0 здобула донецька команда. За підсумками всіх ігор перше місце посів «Шахтар», друге - київське «Динамо», а третє - футболісти з львівської команди «Карпати». Всім переможцям та призерам вручили кубки, медалі, дипломи та пам'ятні призи. Крім того, всіх учасників нагородили заохочувальними призами та відзначили кращих гравців за номінаціями.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини