У місті підбили підсумки дня роботи з ліквідації наслідків снігопаду
02 грудня 2015 21:36 Місто
У місті підбили підсумки дня роботи з ліквідації наслідків снігопаду Нарада із заступниками міського голови, директорами департаментів, головами райадміністрацій та комунальних підприємств щодо підсумків ліквідації наслідків снігопаду пройшла сьогодні, 2 грудня, у Харківській міській раді.

Як повідомив на нараді перший заступник міського голови Ігор Терехов, в ніч на 3 грудня всі міські комунальні служби працюватимуть. За його словами, місто вже впоралося з розчищенням більшості магістралей, триває прибирання від снігу тротуарів. Ігор Терехов зазначив, що в ніч з 3 на 4 грудня гідрометцентр обіцяє різке зниження температури, і щоб не було ожеледиці, комунальники працюватимуть в максимально стислі терміни.

Перший віце-мер повідомив, що повалені дерева та гілки продовжують розпилювати і вивозити. Через велику їх кількість ця робота займе ще два-три дні. Двірники вийдуть на роботу завтра о 5-6 ранку.

Крім того, всі школи і дитсадки повинні бути завтра з теплом. Зі свого боку енергетики пообіцяли дати в установи освіти електроенергію.

«Харківобленерго» не впоралося з викликом погоди, їм доводилося відключати в аварійному режимі «Селекційну» підстанцію, відповідно, теплові мережі та водоканал теж опинилися в підвішеному стані, доводилося усувати недоліки. Аварійні бригади «Харківобленерго» виїжджали несвоєчасно, у них не було заправлених автівок. Ми готові підключитися, допомогти їм і попрацювати над створенням мобільних бригад», - зазначив Ігор Терехов.

Ремонтні та відновлювальні роботи тривають. Нагадаємо, що міська рада відкрила гарячу лінію з прийому заявок у зв'язку з наслідками стихії.

Телефони колл-центру АК «Харківобленерго» для жителів міста: 15-04; 737-68-85; 0-800-500-413.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини