У місті нагородять учасників «Kharkiv Fashion Business Days»
14 грудня 2017 15:07 Суспільство
У місті нагородять учасників «Kharkiv Fashion Business Days» Нагородження учасників «Kharkiv Fashion Business Days» пройде 15 грудня у малій залі Харківської міської ради.

Захід пройде в два етапи - спочатку подячні листи отримають понад 50 волонтерів «Kharkov Fashion Business Days» (початок - о 12:00), а потім відбудеться нагородження дизайнерів, партнерів, спікерів бізнес-форуму, медіа-партнерів та ін. (початок - о 14:00).

Зазначимо, що Дні моди, які пройшли 18-19 листопада в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Миколи Лисенка, зібрали понад 100 дизайнерів і представників торгових марок з Харкова, Києва, Одеси, Кривого Рогу та інших регіонів України, турецьких виробників тканини і фурнітури, провідних вітчизняних та зарубіжних експертів в сфері розвитку легкої промисловості.

«На відміну від весняного проекту Kharkiv Fashion, в основі якого лежала презентація креативного потенціалу Харкова та Східної України, в осінній події поставили в пріоритет дуже сильну бізнес складову проекту - презентацію виробничого потенціалу регіону, встановлення нових зв'язків харківських виробників з українським та світовим бізнес-сегментом fashion-ринку», - зазначила начальник управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини