У міськраді затвердили вартість проживання в соціальному готелі
29 листопада 2017 16:15 Суспільство
У міськраді затвердили вартість проживання в соціальному готелі Порядок перебування та вартість проживання в КП «Соціальний готель» затвердили сьогодні, 29 листопада, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Як повідомила директор Департаменту праці та соціальної політики Лариса Болгова, ціна за одне місце в готелі становитиме 52 грн. При цьому проживати в готелі можна буде не більше 90 днів, в іншому випадку тариф на послуги буде подвоєний.

Для поселення в готель необхідно надати заяву, паспорт, довідку внутрішньо-переміщеної особи або інші документи, що підтверджують складну життєву ситуацію людини. Також при заселенні постоялець повинен буде підписати з підприємством угоду на надання соціальних послуг.

Нагадаємо, «Соціальний готель» - унікальний для України проект, створений за підтримки уряду Німеччини. Готель був офіційно відкритий 14 листопада. В ньому створені всі умови, щоб в оперативному порядку прийняти перших відвідувачів. У повному обсязі установа почне свою роботу з 1 січня. Готель розрахований на 50 осіб (19 номерів). Установа розташована в будівлі територіального центру надання соціальних послуг Московського району на вул. Валентинівській, 23-г.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини