У Київському районі вручили сертифікати стипендіатам міської ради
05 лютого 2018 11:54 Освіта
У Київському районі вручили сертифікати стипендіатам міської ради Сертифікати стипендіатів Харківського міського голови «Обдарованість» та Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» вручили 2 лютого школярам Київського району.

Церемонія пройшла в актовому залі Харківської гімназії № 172. Цього року стипендіатами міського голови стали п'ятеро школярів, стипендіатами міської ради - 34 учнів. Школярів привітали заступник голови Адміністрації Київського району Володимир Івлєв, начальник районного управління освіти Тетяна Куценко, вчителі та батьки.

Серед стипендіатів 2017/2018 навчального року - переможці міського конкурсу «Учень року-2017», ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання та івриту, фінальних етапів всеукраїнських турнірів, Міжнародної олімпіади з івриту, лауреати міжнародних художніх і музичних конкурсів, переможці різних спортивних змагань. У цьому навчальному році школярі завоювали 16 призових місць в обласних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіадах, сім - в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Нагадаємо, що стипендії Харківського міського голови «Обдарованість» та Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» присуджуються щорічно, починаючи з 2003 року, кращим учням шкіл Харкова. Грошові премії засновані для підтримки обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста і спрямовані на стимулювання отримання високих результатів у навчанні, творчості, науково-дослідницькій діяльності.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини