У Холодогірському районі вшанували пам'ять загиблих у роки війни
08 травня 2018 16:08 Місто
У Холодогірському районі вшанували пам'ять загиблих у роки війни Церемонія покладання квітів з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні пройшла сьогодні, 8 травня, біля пам'ятника загиблим воїнам на міському кладовищі №8.

У заході взяли участь ветерани війни, представники районної адміністрації, депутати міської ради, представники різних підприємств і організацій, школярі, жителі району. Учні взяли з собою портрети дідів і прадідів, які брали участь у Другій світовій війні.

Голова Адміністрації Холодногірського району Максим Мусєєв подякував ветеранам за мужність і героїзм, які вони проявили у роки війни.

«Цей день став символом героїзму нашого народу, день нашої спільної пам'яті про загиблих, про героїв і захисників нашої країни. Ми завжди пам'ятатимемо про подвиг ветеранів, які ціною власного життя заплатили за мирне небо і таку довгоочікувану Перемогу. Спасибі вам за терпіння і життєву мудрість, за приклад, який ви нам подаєте», - зазначив Максим Мусєєв, звернувшись до ветеранів.

У мітингу-реквіємі також взяв участь духовий оркестр курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини