У Харкові завершуються роботи з ліквідації наслідків стихії
31 травня 2016 20:15 Місто
У Харкові завершуються роботи з ліквідації наслідків стихії Роботи з ліквідації наслідків стихії, яка пронеслася Харковом 29 травня, добігають кінця.

Результати роботи комунальних служб обговорили сьогодні, 31 травня, під час засідання міського штабу з ліквідації наслідків стихійного лиха.

За інформацією керівників департаментів та комунальних підприємств, роботи з вивезення та розпилювання дерев виконані на об'єктах зеленої зони, більша частина робіт з розпилювання гілок і дерев зроблена й у дворах, ведеться ремонт 17 покрівель, які були пошкоджені в результаті сильного вітру. Також комунальники прочистили колодязі зливової каналізації та дощоприймачі, відновили контактну мережу міського електротранспорту, замінили всі опори зовнішнього освітлення, що впали.  

За словами першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова, найбільше постраждав Основ'янський (Червонозаводський) район. Віце-мер зобов'язав комунальні служби сконцентрувати увагу і сили на цьому районі.

«Ми повинні остаточно завершити всі роботи. Ми виконаємо наші обіцянки щодо усунення наслідків цього стихійного лиха, які дали людям», - підкреслив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини