У Харкові затверджено план заходів до Дня Перемоги
02 травня 2018 10:47 Суспільство
У Харкові затверджено план заходів до Дня Перемоги Низка заходів пройде в Харкові до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вже в квітні у дитячих музичних школах, навчальних установах, бібліотеках почали проходити святкові концерти, літературно-музичні вечори, виставки, уроки пам'яті, творчі конкурси, відкриті спортивні турніри, присвячені 73-й річниці Перемоги.

Завтра, 3 травня, у кінотеатрі імені О. Довженка відбудеться показ тематичних фільмів, а 4 травня харків'яни покладуть квіти до меморіального комплексу «Жертвам Голокосту» на перехресті пр. Московського і вул. Дванадцятого квітня.

7 і 8 травня біля пам'ятників і братських поховань у районах міста пройдуть цивільні панахиди. Також 8 травня у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбудеться святковий концерт для ветеранів. 

9 травня пройде урочисте покладання квітів на Меморіалі Слави в Лісопарку. Пізніше у північному корпусі Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна буде організовано святковий обід та концерт для ветеранів. 

У Центральному парку культури і відпочинку імені Горького протягом усього дня 9 травня, з 12:00 до 22:00, проходитиме фестиваль «Вклонімося великим тим рокам». А ввечері, з 16:00 до 18:00, на площі перед Харківським національним академічним театром опери та балету ім. М. В. Лисенка відбудеться парад військових оркестрів.

Також тематичні та святкові заходи проходитимуть у всіх районах міста.

З повною програмою заходів можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини