У Харкові випускники написали перший тест ЗНО
24 травня 2017 16:52 Освіта
У Харкові випускники написали перший тест ЗНО Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури відбулося 23 травня в Харкові.

Як повідомила сьогодні, 24 травня, на засіданні виконкому Харківської міськради директор Департаменту освіти Ольга Деменко, у тестуванні взяли участь близько 12 тис. 11-класників: випускники харківських шкіл і учбових установ восьми районів Харківської області.

Зазначимо, що тест з української мови та літератури - обов'язковий для всіх випускників, оскільки результати цього тесту зараховуються в школах як результати державної підсумкової атестації, другий тест, який зараховується як випускний іспит, - математика або історія України (на вибір учня), третій - з будь-якого предмету на вибір школяра. У 2017 році абітурієнти зможуть пройти тестування з 12-ти предметів. Основна сесія ЗНО триватиме до 16 червня.

Також нагадаємо, що в цю п'ятницю, 26 травня, пролунає останній дзвоник для 118 тис. учнів харківських шкіл, у тому числі для 6395 випускників. Крім того, з понеділка почнуть працювати пришкільні табори, в яких відпочинуть 30 тис. школярів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини