У Харкові відкрилася інтерактивна виставка, присвячена збереженню природи
23 березня 2016 10:29 Суспільство
У Харкові відкрилася інтерактивна виставка, присвячена збереженню природи Виставка «Переосмислення: вчимося у Природи» відкрилася в навчальному центрі університету ім. Каразіна - «ЛандауЦентрі».

Виставка організована за підтримки німецького культурного центру «Гете-Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні і присвячена чотирьом стихіям - воді, вогню, вітру і землі.

До експозиції увійшли інтерактивні експонати, які показують стихії як з руйнівної точки зору, так і творчої. Відвідувачі зможуть побачити, як стихії допомагають людині в житті: сад, який росте у банці, макет будинку, який обігрівається за допомогою сонячного світла тощо.

Крім того, відвідувачів закликають замислитися над проблемами забруднення повітря, води, виснаження надр Землі: «Чи є на сьогодні філософія переосмислення життя в цілому? Чи є люди, які візьмуть на себе відповідальність за майбутнє нашої Землі, захистять, врятують її від смерті?» 

Виставка працюватиме до 8 квітня. «ЛандауЦентр» розташований в Північному корпусі ХНУ ім. В. Н. Каразіна (пл. Свободи, 6, вхід з боку готелю «Kharkiv Palace»).

Крім Харкова експозиція демонструвалася у Львові та Одесі, незабаром її покажуть в Мінську (Білорусь).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини