У Харкові видали книгу про Івана Корінька
21 серпня 2017 14:27 Суспільство
У Харкові видали книгу про Івана Корінька Книгу «Іван Корінько. Грані життя» презентували сьогодні, 21 серпня, на комунальному підприємстві «Харківводоканал».

У презентації взяли участь генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, представники органів влади, різних підприємств, друзі і родичі Івана Корінька.

Видання - це книга-біографія колишнього генерального директора КП «Харківводоканал» Івана Васильовича Корінька. Автором виступив Олександр Строков, який особисто його знав.

«Неоціненну допомогу надали соратники і колеги Івана Васильовича. Вони ознайомили мене з особливостями функціонування потужного комунального підприємства «Харківводоканал» і допомогли зібрати всю необхідну інформацію для підготовки книги», - зазначив автор.

За словами заступника директора Фінансово-економічного департаменту Тетяни Мірошниченко, Іван Корінько був не тільки дуже мудрим керівником, а й дуже доброю людиною.

«Я пропрацювала з Іваном Васильовичем понад 20 років і завжди відчувала його підтримку і турботу. Це був добрий і мудрий керівник, хороший наставник, учитель, який завжди приймав лише правильні рішення. Він дуже любив своє підприємство, жив ним і завжди пишався результатами своєї праці. Хай пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях», - зазначила Тетяна Мірошниченко.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 серпня, на будівлі підприємства (пр. Ювілейний, 28-а) Іванові Коріньку відкрили меморіальну дошку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини