У Харкові виберуть кращих юних рятувальників
17 квітня 2018 14:52 Освіта
У Харкові виберуть кращих юних рятувальників Міський конкурс дружин юних пожежних серед школярів пройде 19 квітня у Харківському палаці дитячої та юнацької творчості.

Мета змагань - навчити дітей правильно поводитися у надзвичайних ситуаціях, розповісти їм про історію пожежно-рятувальної служби, залучити до активного та здорового способу життя.

У міському етапі візьмуть участь дев'ять дружин юних пожежних, які перемогли у районних змаганнях. Вони пройдуть кілька конкурсів: «Знавці пожежної справи» (на знання правил пожежної безпеки, навичок правильних дій при пожежі, умінні швидко оцінювати небезпечну ситуацію, долати її та надавати першу допомогу іншим); «Візитівка» (команди розкажуть, як протягом року навчали однолітків правилам поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій); музичний виступ «Людина у надзвичайній ситуації» (питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення).

Переможцям конкурсу вручать дипломи та подарунки Департаменту освіти Харківської міської ради, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області та обласної організації Добровільного пожежного товариства.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини