У Харкові стартував фотопроект, героями якого стали працівники комунальних служб
09 серпня 2017 17:46 Суспільство
У Харкові стартував фотопроект, героями якого стали працівники комунальних служб Соціальний фотопроект «Герої нашого часу», в якому беруть участь працівники комунальних служб міста, проходить у Харкові з 1 по 18 серпня.

Сьогодні, 9 серпня, в рамках фотоконкурсу пройшли зйомки на КП «Харківводоканал» - в лабораторії контролю якості води та на об'єктах, на яких ведуться ремонтні роботи.

За словами організаторів, фотопроект «Герої нашого часу» дозволить харків'янам і гостям міста побачити, як змінюється і стає чистим і доглянутим місто, познайомитися з досягненнями Харкова.

Організатори проекту запрошують городян взяти участь у проекті і подякувати працівникам різних комунальних служб за чистоту і порядок, який вони щодня забезпечують в Харкові.

«Давайте промотівіруем наших комунальників. Впевнені, що для них це стане додатковим стимулом завжди тримати якість своєї роботи на висоті. А для нас - запорукою чистоти і порядку на вулицях і в будинках », - зазначив ініціатор проекту Олег Єгоров.

Для того щоб стати учасником фотопроекту, необхідно відправити до 18 серпня свої фотороботи на задану тему на електронну адресу: [email protected].

60 кращих робіт будуть презентовані на фотовиставці «Герої нашого часу», яка пройде з 23 по 26 серпня в Саржиному яру. Нагородження фотографів-переможців і героїв знімків відбудеться в суботу, 26 серпня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини