У Харкові стартує весняний благоустрій
12 березня 2019 11:37 ЖКГ
У Харкові стартує весняний благоустрій Комунальні підприємства, райадміністрації і департаменти міськради приступають до наведення порядку в Харкові після зими.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 12 березня, провів з керівниками всіх міських структур нараду, присвячену весняному благоустрою міста.

«Сніг зійшов, погодні умови ще не зовсім дозволяють розгорнути роботи, але з наступного тижня в місті встановиться тепла погода. Тому я зобов'язую голів райадміністрацій сфотографувати всі недоліки, щоб кожен з профільних департаментів їх усунув», - сказав Ігор Терехов.

Він доручив привести до ладу громадський транспорт, дорожні знаки, огородження, опори і зупинки. Ігор Терехов акцентував увагу на прибирання території житлового фонду та ремонті козирків, які були пошкоджені через сходження снігу, а також шкіл, лікувальних установ та стадіонів.

Перший заступник міського голови підкреслив, що повинно бути прибрано сміття з доріг, ліквідовано розриття і заасфальтовані ями на дорогах.

«Розрита - це велика проблема. Проінвентаризуйте, зробіть фото, і будемо погоджувати графіки виконання. Ми повинні повністю привести місто до ладу», - доручив Ігор Терехов директору Департаменту контролю Олексію Артикуленку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини