У Харкові сталося смертельне ДТП: двоє загиблих, кілька постраждалих (доповнено)
02 лютого 2016 16:57 Оперативна інформація
У Харкові сталося смертельне ДТП: двоє загиблих, кілька постраждалих (доповнено) Аварія за участю машини швидкої допомоги і пасажирського автобуса №204 сталася близько 14:40 на пр. Тракторобудівників, в районі будинку №1.

За попередньою інформацією, «швидка» виїхала на зустрічну смугу руху, де і скоїла лобове зіткнення з автобусом. В результаті аварії водій «швидкої» загинув на місці, також загинула санітарка.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, водієві «швидкої» або стало погано, або він помер за кермом автомобіля. «За автомобілем швидкої допомоги їхала поліцейська машина, відеореєстратор якої зафіксував, що автомобіль швидкої допомоги несподівано змінив напрям руху і виїхав на зустрічну смугу. На відеофіксатор видно, що водій лежить на кермі в неприродній позі. Можна припустити, що чоловікові стало погано або що він помер за кермом. Сила удару говорить про те, що автомобіль був в некерованому стані», - зазначили в департаменті.

У ДТП постраждали вісім чоловік, яких доставили в обласну клінічну травматологічну лікарню. У той же час мати з дитиною, якого з лікарні невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова перевозили в 16-ту лікарню, в машині поліції були доставлені з місця події в міську лікарню №18, де дитині зараз роблять термінову операцію. Як повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Юрій Сороколат, на операцію викликані головний хірург і головний реаніматолог Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини