У Харкові реконструювали понад 40 виходів зі станцій метро
07 листопада 2017 16:06 ЖКГ
У Харкові реконструювали понад 40 виходів зі станцій метро Більше 40 пішохідних виходів зі станцій Харківського метрополітену реконструювали за останні роки.

Зокрема сьогодні, 7 листопада, була завершена реконструкція останнього, восьмого виходу зі станції метро «Армійська». На чотирьох з них зробили пандуси для підйому і спуску візків, важких сумок і вантажів.

Як повідомив заступник директора КП «Підземне місто» Олександр Ткач, також в рамках реконструкції Московського проспекту реконструйовані виходи зі станцій метро «Московський проспект», «Палац спорту» та «Тракторний завод».

«На станції метро «Тракторний завод» залишилося провести поточний ремонт ще двох виходів, які в плані на наступний рік. Вихід №6 зі станції метро «Палац спорту» відкриємо наступного тижня, а №5 - в кінці наступного місяця. Також зараз ведеться реконструкція останнього виходу зі станції метро «Університет», яку завершимо в січні наступного року», - повідомив Олександр Ткач.

Він зазначив, що щорічно реконструюється близько 20 пішохідних виходів станцій метро. У 2018 році планується виконати поточний та капітальний ремонт на станціях «Студентська», «Академіка Павлова», трьох виходів зі станції метро «Завод імені Малишева» та інших станціях.

«Всі виходи робляться в єдиній концепції: темний гранітний камінь, світло-сірі сходи. Жителі району до нас звертаються, всім подобається. Ми з радістю виконуємо побажання людей, де потрібно, робимо пандуси», - зазначив заступник директора підприємства.

Також він повідомив, що, крім ремонту виходів зі станцій метро, поточні ремонтні роботи проводяться і в самих підземних переходах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини