У Харкові пройшли відкриті змагання з автомодельного спорту
18 серпня 2015 12:49 Спорт
У Харкові пройшли відкриті змагання з автомодельного спорту Відкриті змагання з автомодельного спорту «Kharkiv RC Extreme Challenge» відбулися 16 серпня в Харкові, біля спорткомплексу «Металіст».

Як повідомили організатори, змагання зібрали 29 спортсменів: двох майстрів спорту міжнародного класу, двох майстрів спорту і вісім кандидатів у майстри спорту з Харкова, Павлограду, Мелітополя, Миколаєва та Нікополя. Наймолодшим учасником «Kharkiv RC Extreme Challenge» виявився 9-річний харків'янин Вадим Журавльов.

Учасники виставили для змагання 37 моделей автомобілів різних класів, з них 11 моделей - з двигуном внутрішнього згоряння.

Довжина траси «Kharkiv RC Extreme Challenge» склала 420 м. Середня швидкість, показана за час проведення змагання, - 82 км/год.

Кращий час на трасі в класі «F-2» (18,437 сек. за одне коло) показав харків'янин, майстер спорту міжнародного класу Олег Іванов. У класі «ДТМ-10nitro» першим став також харків'янин, кандидат у майстри спорту Віктор Борзов, який подолав одне коло траси за 20,232 сек.

У той же час в класах «ДТМ10Standart», «ДТМ-10stock» і «Hobby» перші місця посіли гості з Нікополя - Данило Резніков та Андрій Таланов.

Нагадаємо, що відкриті змагання з автомодельного спорту «Kharkiv RC Extreme Challenge» у такому форматі і такого рівня відбулися в Харкові вперше.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті «Kharkiv sport city».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини